www.balanceyourlimits.nl

Afslankmassage/silhouetmassage

Een afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. Daarnaast is de afslankmassage een goed alternatief voor bijvoorbeeld medisch ingrijpen.(liposuctie)

Door een speciale stevige en krachtige massagetechniek wordt de cellulite (sinaasappelhuid) grondig aangepakt waardoor de huid mooier en gladder wordt.

Voor alle duidelijk je met deze massagevorm verlies je GEEN gewicht, maar wel de nodige centimeters in omvang.

Cellulite oftewel sinaasappelhuid ontstaat door een verstoring van het onderhuids bindweefsel en wordt met name veroorzaakt door toename van het hormoon oestrogeen. Vet wordt opgeslagen waardoor vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. De doorbloeding in het bindweefsel stagneert en de vetcellen zullen dan in de huid toenemen, de huid verhardt en dit trekt de huid omlaag waardoor er “kussentjes” ontstaan. Deze kussentjes kunnen leiden tot verslapping van de huid op bv billen, heupen, dijen, buik of bovenarmen.

Duur van een afslankmassage:

Een Afslankmassage behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Resultaten zijn niet direct na één behandeling zichtbaar, gemiddeld zijn er 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De afslankmassage is een vrij actieve behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich met name in de vetcellen ophopen, worden afgevoerd. De afslankmassage verwijdert ook gifstoffen, dus zal je automatisch na zo’n massage meer energie hebben en je fitter voelen. Mocht je een afslankmassage kuur willen ondergaan hou er dan rekening mee dat je de dag voor de massage 1,5 tot 2 liter water drinkt en na de massage ook nog eens 1.5 tot 2 liter water, dit om er voor te zorgen dat de afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd. Ook is het slim om na de behandeling te kiezen voor een speciale pakking. Deze mag je 20 minuten laten zitten, zodat de afvalstoffen nog extra kunnen worden afgevoerd. (de extra pakking mag je zelf beslissen en zit niet standaard in de 10 behandelingen)

Als je deze kuur van 10 behandelingen hebt ondergaan, dan is het verstandig om 1 x in de 4-6 weken een afslankmassage te doen, om zo je lijf in goede conditie te houden. De behandelingen worden als volgt ingepland: 1ste twee keer 1 x per week, daarna 4 weken 2 x per week.

Onderzoek:

Uit onderzoek is gebleken dat voor sommige personen de kledingmaten toch 1 of 2 maten afgenomen zijn geworden of zo’n 6-8 centimeter aan omvang, dus dat is heel wat! Je voelt je na een massage ook vaak fitter en vol energie!

Contra-indicaties afslankmassage:

De afslankmassage mag alleen gegeven worden als je in goede gezondheid bent. Bij koorts, pijn, huidaandoeningen, trombose, fracturen, vaataandoeningen of zwangerschap mag deze massage helaas niet gegeven worden.

Na de behandeling is het belangrijk dat je regelmatig water drinkt om zo de gifstoffen en de afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Mocht je een dieet aan het volgen zijn, dan is deze afslankmassage een mooie aanvulling hierop. Wil je “beter” in je vel zitten, dan is dit een eerste stap in de goede richting.

Prijzen:

Afslankmassage 10 behandelingen 40 minuten (Benen, billen, buik, armen)                                                                € 600,-

(prijzen zijn inclusief BTW)

Wil je meer weten over afslankmassage, dan kan je contact opnemen met Balance Your Limits 0634377010 of

stuur een mail naar [email protected]