www.balanceyourlimits.nl

Spiritualiteit en Mindfulness

Spiritualiteit

Als mensen vaak het woord "spiritualiteit" horen, denken ze vaak oh....dat is zweverig.......

Misschien maak je het ooit wel eens mee..bijvoorbeeld s morgens denk je aan een bepaald persoon en "toevallig" belt degene jou dan op! Toeval?

Wordt je bijvoorbeeld elke nacht wakker rond een bepaald tijdstip? Toeval?

Een dierbaar persoon is overleden op een bepaald tijdstip en als je op de klok kijkt zie je dat de klok op dat tijdstip stilstaat! Toeval?

heb je interesse of wil je meer weten, dan is misschien het volgen van een cursus mediamieke gaven iets voor je. Zie onder het menu cursussen.

Mijn doel in mijn praktijk is juist dat mensen gaan inzien dat spiritualiteit niets te maken heeft met zweverig gedoe, maar gewoon de normale levensloop is.

mensen zijn welkom in mijn praktijk en ze mogen gewoon zichzelf zijn. Het belangrijkste is dat ik je kan helpen om je verder te laten groeien als mens.

Humor vind ik ook heel belangrijk en ik werk vanuit mijn hart en gevoel en gebruik mijn mediamieke gave om zo bepaalde gevoelens of blokkades in het lichaam te kunnen opsporen of een reading te kunnen doen met mijn cliënt of met een overledene. Ik weet echt niet alles van je leven en dat hoef ik ook niet te weten, want ik werk alleen maar als een soort "doorgeefluik" en gebruik mijn gaves alleen als toevoeging op mijn praktijk.

Raadpleeg bij ziekte altijd eerst een arts!

Mindfulness

Na mijn hartinfarct ben ik me gaan verdiepen in de mindfulness. Na een half jaar heb ik samen mijn docente deze studie afgerond en ik ben zelf ook mede daardoor veranderd. Mindfull denken!. Het bewust denken met de aandacht in het nu? Het aanwezig zijn, het voelen, het zien en ervaren wat er om je heen gebeurd.

Door de juiste meditatie oefeningen te gaan doen, kun je heel veel rust in je lichaam krijgen. Deze oefeningen worden in mijn praktijk ook regelmatig uitgelegd aan cliënten, zodat zij ook de positieve voordelen hiervan ervaren. Mocht je interesse hebben, dan hoor ik het graag.

Think Positive!   

groetjes en graag tot ziens

Harold van Berlicum

Adres:

Schoolstraat 25

5843 AG Westerbeek

Telefoon: 06-34377010

[email protected]