www.balanceyourlimits.nl

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Balance Your Limits:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op degene die de massage behandeling en/of magnetiseerbehandeling en/of HSP consultancy en/of coaching advies ondergaat. Ik ga er vanuit dat u deze voorwaarden heeft gelezen en dat u hiermee akkoord gaat.

1. Voor het bijhouden van mijn administratie wordt bij het maken van een afspraak uw gegevens genoteerd, zoals naam, adres, telefoonnummer en E-mailadres. Uw gegevens worden beschermd

2. Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er door mij een intake gesprek gehouden met de cliënt. De Cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis van deze informatie kan de behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

3. Bij wijzigingen in de situatie is de cliënt zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.

4. Alle informatie die aan Balance Your Limits wordt verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld.

5. Bij Balance Your Limits worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan Balance Your Limits afzien van een behandeling en wordt u door Balance Your Limits evt. doorgestuurd naar een huisarts of specialist.

6. Bij koorts, griep, bij acute blessures , hoge bloeddruk en ziektes mag er niet gemasseerd worden en is het raadzaam om eerst bij u arts advies te vragen, alvorens u een afspraak maakt.

7. Betaling contant en/of per bank. Na behandeling wordt factuur opgemaakt en wordt geëvalueerd, wat uw bevindingen zijn.

8. Balance Your Limits is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

9. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages, die Balance Ýour Limits aanbiedt.

10. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Balance Your Limits niet aansprakelijk zult stellen voor bij –en/of nawerkingen die mogelijk gevolg zouden kunnen hebben van een behandeling die aan u gegeven is.

Mocht je meer willen weten over mijn behandelwijze, dan mag je natuurlijk bellen op 06-34377010

of E-mailen naar [email protected]

groetjes en graag tot ziens

Harold van Berlicum

Adres:

Schoolstraat 25

5843 AG Westerbeek

Telefoon: 06-34377010

Diverse Massages

Ontspannings-, shiatsu- en polariteitsmassage.

HSP kinderen/volwassenen

Ben je hoog gevoelig? Voel je pijn/verdriet van anderen?

Coaching en begeleiding

Heb je iemand dierbaars verloren?