www.balanceyourlimits.nl

Over Mij

Waarom ben ik begonnen met Balance Your Limits?

Graag wil ik me even voorstellen...mijn naam is Harold van Berlicum, ik ben getrouwd met mijn lieve vrouw Wilma en ik ben vader van 2 fantastische zonen. Genieten van elke moment samen met je gezin, familie en vrienden en kennissen, dat zijn de momenten die er toe doen. Elkaar steunen in moeilijke tijden en vooral heel veel plezier maken in die mooie momenten die je met elkaar deelt.

De laatste jaren heb ik helaas gebeurtenissen moeten meemaken die minder leuk waren, zoals ontslag, 2x een auto ongeluk, een burn-out, een nekhernia, re-integratie

traject, het verlies van mijn lieve moeder en een hartinfarct op mijn 44e jaar. Na deze emotionele gebeurtenissen en dit grote verdriet ga je nadenken en besef je dat je bepaalde dingen ook anders kunt en vooral ook wilt doen. Of dat je bepaalde dingen anders wilt gaan aanpakken of anders gaat denken

over en in bepaalde situaties.

Daarom heb ik besloten te beginnen met Balance your Limits, immers goed luisteren naar mensen en ze helpen met de dingen die ze dwarszitten, doe ik eigenlijk al mijn hele leven en heb besloten dit te professionaliseren d.m.v. het volgen van diverse cursussen, zoals ontspanningsmassage, shiatsu massage, polariteitsmassage, afslankmassage, magnetiseren, energetische behandelingen, het coachen van/en het omgaan met HSP en/of gevoelige kinderen / omgaan met angsten, communicatie cursussen zoals non-verbale communicatie, medical taping en mindfulness. Pijnbestrijding en het afhelpen van zenuwen zijn ook mogelijk. (Voor alle behandelingen kijk op de home pagina)

Ik vind het voor mijn cliënten zeer belangrijk dat ze zich vooral goed thuis voelen in mijn praktijk. Daarom werk ik vanuit mijn praktijkruimte aan huis en wil graag dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Humor vind ik ook heel belangrijk en ik werk vanuit mijn hart en gevoel en gebruik mijn mediamieke gave om zo bepaalde gevoelens of blokkades in het lichaam te kunnen opsporen of een reading te kunnen doen met mijn cliënt of met een overledene. Dit is helemaal niet zweverig of zwaarmoedig of moeilijk, ik weet echt niet alles van je leven en dat hoef ik ook niet te weten, want ik werk alleen maar als een soort `doorgeefluik` en gebruik mijn gaves alleen als toevoeging op mijn praktijk. Raadpleeg bij ziekte altijd eerst een arts!

Graag begroet ik je in mijn praktijk.

Groetjes,

Harold van Berlicum

Balance Your Limits

Schoolstraat 25

Westerbeek

06-34377010

[email protected]