www.balanceyourlimits.nl

HSP-Line


HSP-LINE : Free your inner diamond.

SPECIAAL ONTWORPEN VOOR HOOG GEVOELIGE MENSEN!


Een Diamant intrigeert, is uniek en authentiek en het is het symbool voor schoonheid en liefde.

Free Your Inner Diamond!


In deze Diamant van Kristalglas (een echte diamant is te kostbaar en we willen de natuur niet schaden) zijn diverse soorten frequenties ingezet. Deze Diamant en ook de chakra-set diamanten zijn exclusief te verkrijgen bij Balance Your Limits of bij Natural Body Balance.


Als HSP-er begeleidt ik nu al 4 jaar hoog gevoelige mensen. Mensen met hoog gevoeligheid hebben vaak last van de energie van een ander. Ze zijn ook vaak moe, voelen onrust in hun lijf en zijn heel gevoelig voor sfeer in een omgeving. Klachten die vaak voorkomen zijn hoofdpijn, buikpijn en moeheid. Vaak worden HSP-ers ook depressief, puur omdat ze teveel van andere mensen overnemen en oppikken. Daarom willen HSP-ers vaak niet naar feestjes of drukke plaatsen, vooral omdat ze dan teveel prikkels binnen krijgen en achteraf dus heel moe zijn.


Daarom is het belangrijk dat deze HSP-ers geholpen worden, door bijvoorbeeld coaching, zodat zij rust kunnen vinden in hun lichaam, of te wel “free your inner diamond”. Behalve coaching is er ook nog een andere mogelijkheid, de diamant van HSP-line. Deze Diamant geeft rust en balans in je lichaam en in huis. Je kan deze diamant ook gebruiken tijdens meditaties en zal veel vraagstukken van je onderbewustzijn kunnen opruimen. Ook zorgt het ervoor dat de energie weer gaat stromen. Je blijft zuiver en in balans. Deze diamant bevat natuurlijk ook heel veel liefde en dat voel je. Het mooie is dat je deze overal mee naar toe kan nemen. Bv naar je werk of in je auto of waar jij ook maar wilt. Ook is er een super mooie ketting met pendant met dezelfde energie als de diamant, zodat je deze diamant overal kan dragen of mee naar toe kan nemen.


Dit zijn de reacties, die mijn cliënten reeds hebben gedeeld.


Goh, dat voel je goed, je voelt je energie stromen, ik voel dat mijn hart chakra opengaat, ik voel me rustig worden, ik krijg een blij gevoel, ik word geaard, ik voel het naar mijn voeten stromen en mijn hoofd wordt leeg.De diamant bevat de volgende frequenties:


-Engelenenergie

-Aarde en verbinding met de Akasha Kroniek (bron     van alles wat er is)

-Liefde

-Afvoer negatieve energie

-Tot rust komen in huis of werkplek

-Blokkades opsporen in je lijf en hieraan werken dmv.   Meditatie

-Verbinding met je hogere zelf

-Het aanpakken van electrosmog, water en aardstralen

-Healing

-Bevat het hele kleurenspectrum

-Vrijheid gevoel

Prijs inclusief BTW 

Grote Diamant € 35,-

Middel Diamant € 25,-

Kleine Diamant € 15,-

Doel van diamant en pendant:


-Je weer vrij te kunnen voelen

-Je zuiveren als je te veel opneemt van anderen

-Je aarden (hoofd leeg)

-Positiviteit op je werkplek en in huis voelen

-Bewustzijnsgroei met de diamant (authentiek   zijn)

-In balans komen

-Beschermende werking tegen negativiteit 

Prijs Pendant inclusief BTW € 12,50 (ketting is gratis)

Dus wil je rust in je lichaam, wil je dat de energie weer gaat stromen, 

vraag naar de mogelijkheden van HSP-Line.

Wat cliënten zeggen over de diamant en pendant:

Goh, dat voel je goed, je voelt je energie stromen, ik voel dat mijn hart chakra opengaat, ik voel me rustig worden, ik krijg een blij gevoel, ik word geaard, ik voel het naar mijn voeten stromen en mijn hoofd wordt leeg.

Balance your Limits